Hei!

Olen Heidi, 40+ kahden lapsen äiti. Kalevalaisena jäsenkorjaajana työskentely on minulle kutsumusammatti. Hoitomuoto vei minut mukanaan kymmenen vuotta sitten, koska siihen kuuluu vahvasti loogisuus ja ongelmanratkaisu. Hommaa ei jätetä puolitiehen hoitamalla vain oirekohtaa tai tiettyä aluetta kehosta, vaan jokaisella hoitokerralla huomioidaan koko keho.

Ja onhan se kalevalainen jäsenkorjaus kieltämättä tehokas hoitomuoto. Joka päivä saan kokea pieniä ihmeitä, kun asiakkaiden vaivat helpottavat ja jopa vuosia kestäneet kivut ovat enää muisto vain.

Tekeminen on mukavaa, kun työn tulos näkyy ja tuntuu saman tien. Lihaskireydet pehmenevät ja kehon asennot suoristuvat. Joka päivä opin uutta mitä moninaisimmista asioista tavatessani erilaisia ihmisiä.

Kehon virheasennot noudattavat usein tiettyä kaavaa, mutta jokaisella asiakkaalla kireydet painottuvat eri tavoin ja jokaisella on oma ainutlaatuinen historia kehonsa kanssa. Siispä kalevalaista jäsenkorjausta ei tehdä liukuhihnatyönä, vaan koko ajan keskittyen ja hereillä ollen.

Työskentelytavassani yhdistyvät intuitio ja anatomian osaaminen. Elämä on opettanut minulle monenlaista ihmisyyden koko kirjosta. Teen hoitoa pohtien syy- ja seuraussuhteita ja kerron aina mielelläni mitä asiakkaan kehosta löydän.

Olen todella kiitollinen, että saan toimia tässä mielenkiintoisessa ja palkitsevassa ammatissa.