Hei!

Olen Heidi, 40+ kahden koululaisen äiti. Kalevalainen jäsenkorjaus vei minut mukanaan yli kymmenen vuotta sitten, sillä hoitomuotoon kuuluu vahvasti loogisuus ja ongelmanratkaisu. Hoitoa ei jätetä puolitiehen käsittelemällä vain oirekohtaa, vaan jokaisella hoitokerralla huomioidaan koko keho. Kokonaisuuden ja syy- ja seuraussuhteiden huomioiminen tuo nopeita ja pysyviä tuloksia vanhoihinkin vaivoihin.

Kehon virheasennot noudattavat usein tiettyä kaavaa, mutta jokaisella asiakkaalla kireydet painottuvat eri tavoin ja jokaisella on oma ainutlaatuinen historia kehonsa kanssa. Niinpä kalevalaista jäsenkorjausta ei voi tehdä liukuhihnatyönä, vaan koko ajan keskittyen ja hereillä ollen.

Vanhat vammat, työasennot ja erilaiset stressitilat ovat merkittävimpiä virheasentojen aiheuttajia. Ensimmäisillä hoitokerroilla kysyn usein paljonkin kysymyksiä kehon historiaan liittyen. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse muistaa, sillä keho kertoo kireyksillään hoitajalle myös asiakkaan unohtamia asioita. 

Työskentelytavassani yhdistyvät intuitio ja anatomian osaaminen. Elämä on opettanut minulle monenlaista ihmisyyden koko kirjosta. Voit tulla paikalle omana itsenäsi ja avoimin mielin.